Teren 1.200 mp

Lac Peris, Str. Orhideelor

49 eur/mp

Teren de 1200 mp cu acces la Lac Coada Snagovului (Lac Peris) pe strada Orhideelor, intr-o zona de vile din localitatea Peris, Ilfov, la 15 min de Mall Baneasa pe DN 1.

Lacul in aceasta zona este ca o delta (cu stuf), populat cu lebede si pasari salbatice tot timpul anului, un adevarat paradis pentru iubitorii de natura si pasionatii de pescuit. Intreaga zona se bucura de aerul curat al Padurii Scrovistea, arie naturala protejata formata din peste 2500 ha de padure, salbe de ochiuri de apa si lacuri.

Acest lac va fi curatat si transformat in lac de pescuit si agrement la fel ca Lacul Snagov. Pentru aceast lucru Primaria intentioneaza sa acceseze fonduri europene sau guvernamentale (atasam declaratia Dlui Primar Albu Anghel din iunie 2022).

Terenul are deschidere 60 m la str. Orhideelor (asfaltata) si 40 m deschidere la lac, este intravilan, are toate actele finalizate: cadastru, intabulare, certificat de urbanism, fiind intarusat in sistem Stereo 70 si dispune de toate utilitatile: retea de apa, gaze, curent, cablu TV, iluminat stradal. Avand in vedere ca Primaria are planuri de a curata integral lacul in aceasta locatie, apreciem ca valoarea terenului se va dubla instantaneu dupa decolmatare. Pretul terenului este 49 euro/mp direct la proprietar, fara comisioane de intermediere.

OFERTA IN RATE ESTE LIMITATA

SUNA ACUM LA 0722.211.038


Call Now Button