Teren 1080 mp

Str Pelicanului

17900 euro | rate de la 350 eur

Teren intravilan de 1080mp in usoara panta, cu priveliste deosebita catre lac. In aceasta zona lacul este acoperit cu vegetatie, este ca ca o delta in genul Deltei Vacaresti din Bucuresti. Terenul este situat intr-o locatie linistita, inconjurat de zone verzi, fiind ideal pentru casa de locuit sau vacanta pentru cine doreste sa fie putin retras fata de zona locuita (cea mai apropiata casa este la 70m), avand o priveliste panoramica catre lac.

Deschiderea terenului este de 17,4 m la drum si 17.8 m la lac. Electricitatea se afla la aproximativ 70 m iar asfaltul, reteaua de apa, gaze la 100 m. Pentru cei care cunosc imprejurimile, locatia terenului este in capatul Strazii Pelicanului, la 5 min de Balta de pescuit Hermes, binecunoscuta pescarilor pentru concursurile de pescuit sportiv.

Pretul de vanzare este de 17.900 euro, un pret de 17 euro/mp, foarte mic pentru un teren la lac, datorat faptului ca lacul nu este decolmatat in acest moment. Astfel, preturile terenurilor la lac in zona Peris, Snagov, Balotesti, porneste de la 35 eur/mp si poate ajunge la 300 eur/mp. Apreciem ca o potentiala curatare a lacului in aceasta zona ar duce la dublarea/triplarea instantanee a valorii terenului ceea ce reprezinta un avantaj pentru cine achizitioneaza cu un orizont lung de timp. Pretul prezentat este valabil pentru plata cash, existand si posibilitatea de achitare in rate de 350 euro pe luna direct la proprietar, prin achitarea unui avans de minim 3.000 euro, fara solicitarea de adeverinte de venit si fara implicarea directa a unei banci.

VANDUT

OFERTA IN RATE ESTE LIMITATA

SUNA ACUM LA 0722.211.038


Call Now Button