Teren 1080 mp

Aleea Macilor

14900 euro | rate de la 300 eur

Teren intravilan de 1080mp in usoara panta, cu priveliste deosebita catre lac, care in acest moment este acoperit cu vegetatie (nedecolmatat). Terenul este situat intr-o zona linistita, inconjurat de zone verzi, fiind ideal pentru casa de locuit sau vacanta pentru cine doreste sa fie putin retras fata de zona locuita (cea mai apropiata casa este la 70m), avand o priveliste panoramica catre lac.

Deschiderea terenului este de 17,4 m la drum si 17.8 m la lac. Electricitatea se afla la aproximativ 70 m iar asfaltul, reteaua de apa, gaze la 100 m. Pentru cei care cunosc imprejurimile, locatia terenului este in capatul Strazii Pelicanului, la 5 min de Balta de pescuit Hermes, binecunoscuta pescarilor pentru concursurile de pescuit sportiv.

Pretul de vanzare este de 14900 euro, un pret de 14 euro/mp, foarte mic pentru un teren la lac, datorat faptului ca lacul nu este decolmatat in acest moment. Astfel, preturile terenurilor la lac in zona Peris, Snagov, Balotesti, porneste de la 35 eur/mp si poate ajunge la 300 eur/mp. Apreciem ca o potentiala decolmatare a lacului in aceasta zona ar duce la dublarea instantanee a valorii terenului ceea ce reprezinta un avantaj pentru cine achizitioneaza cu un orizont lung de timp. La pretul prezentat, exista si posibilitatea de achitare in rate de 300 euro pe luna direct la proprietar, prin achitarea unui avans de minim 2.000 euro, fara solicitarea de adeverinte de venit si fara implicarea directa a unei banci.

OFERTA IN RATE ESTE LIMITATA

SUNA ACUM LA 0722.211.038


Call Now Button